Pikalinkit
Haapaveden Opisto - Polkuja tulevaisuuteen
Facebook

Opiston syyslukukausi on käynnistynyt vilkkaana. 1.9. aloittivat kaikki aikuiskoulutuksen kautta mukaan tulevat opiskelijat oman lukuvuotensa, ja kaikilla muillakin opiskelijoilla on lukuvuosi lähtenyt opintojen parissa vauhtiin. Viimeisimpänä ryhmänä kontaktiopinnot tälle lukukaudelle aloittavat tieto- ja kirjastopalvelujen (tiki) kakkosvuoden opiskelijat ma 7.9., kun he palaavat työssäoppimisjaksoiltaan opistolle.

 

Aikuisten osaamisohjelmasta (ENO) löytyy VAPAITA opiskelupaikkoja. Mukaan voi tulla 30-50-vuotias, jolla ei ole peruskoulun jälkeistä tutkintoa. Koulutus on rakennettu työelämälähtöiseksi sisältäen myös lähiopetuspäiviä kuukausittain. Lisätietoja saa lehtori Sari Keskimaalta, puh. 040-868 0314 tai sähköpostin kautta osoitteella sari.keskimaa(at)haapop.fi

 

Syksyn kurssitarjontaa löytyy kotisivuiltamme kohdasta kurssit. Ensimmäinen kurssiviikonloppu on 8.-11.10., jolloin järjestetään monipuolinen teatterikurssipaketti yhteistyössä Kajaanin kaupunginteatterin kanssa, syysfolk-kurssit yhteistyössä Haapavesi Folk ry:n kanssa ja viikonloppun tarjonnassa on myös keväällä suosion saavuttanut stand up-kurssi. Kannattaa pitää kiirettä!

 

 

löydät meidät myös sivustolta studentum.fi